TromboVitaal

Zelfmeten

Controleer uw bloedwaarde zelf met een eenvoudige vingerprik

Lees meer

DOAC begeleiding

Wilt u begeleiding bij uw nieuwe antistollingsmedicijnen?

Lees meer

Aanmelden

Meld u aan voor trombosezorg via onderstaande button

Aanmelden

nrc.nl >

Oordeel van de Reclame Code Commissie over misleidende reclame uiting

Atalmedial, de grootste trombosedienst van Nederland, heeft misleidende reclame gemaakt ten koste van een concurrent. De trombosedienst heeft daarmee ook de naam van nieuwkomer Trombovitaal beschadigd.

Dat blijkt uit een (vervroegde) uitspraak van de Reclame Code Commissie over een conflict tussen twee trombosediensten die in Amsterdam zijn gevestigd. Atalmedial stuurde eerder dit jaar een brief naar alle huisartsen in de regio Amsterdam om te waarschuwen voor haar concurrent. De organisatie zei zich zorgen te maken over goede en veilige trombosezorg. Die zou in het geding zijn bij de zorg door de concurrent.


Lees hier het hele artikel


Vital10 - 'We worden er allemaal beter van'


We willen allemaal wel iets aan onze gezondheid verbeteren. Of het nou het herstel van een hartaanval is, vechten tegen diabetes, verlagen van uw bloeddruk of cholesterol, of het verbeteren van uw levensstijl door meer te sporten, gezonder te eten of stress te verminderen.

Echter, het begrijpen van uw huidige gezondheidssituatie en het omgaan met persoonlijke gezondheidsproblemen kan verwarrend en frustrerend zijn. U heeft een heleboel vragen en de antwoorden zijn moeilijk te vinden. U stelt een doel en werkt er naartoe, maar het is moeilijk om niet tekort te schieten. Uw arts is vaak moeilijk te bereiken en de drempel om contact met hem/haar op te nemen voor kleine vragen is hoog. Dit is niet hoe het zou moeten zijn, en met Vital10 is dat het niet.

Vital10 inspireert je om de gezondheid doelen te stellen en werkt samen met u om uw doelen te bereiken. Elke stap op de weg ernaar toe. Onze digitale gezondheid coach zal u helpen bij het stellen van de juiste doelen, uw vooruitgang controleren, en ervoor zorgen dat u op een efficiënte en effectieve manier gezonder wordt. En u heeft altijd een dokter bij de hand.

Lees hier meer


Gratis begeleiding bij uw DOAC-behandeling

Sinds kort is het mogelijk u aan te melden bij TromboVitaal voor begeleiding bij uw nieuwe antistollingsmedicijnen (DOAC). Dit houdt in dat u na het afronden van een e-learning module toegang krijgt tot een online persoonlijk dossier. Dit dossier houdt voor u bijwerkingen en complicaties bij die u zelf iedere maand in kunt vullen. Tevens krijgt u een herinnering om uw nieuwe tabletten bij de apotheek op te halen. Een internist-vasculair geneeskundige en stollingsartsen kunnen u adviezen en antwoord geven op al uw vragen middels een 24/7 beschikbare chatservice.

Omdat deze begeleiding onderdeel is van een pilot fase, kunt u er u voordeel mee doen en een gratis persoonlijk dossier aanvragen. Zo kunt u gebruik maken van de nieuwe middelen, maar staat u er niet alleen voor!

Meld u nu aan of vraag meer informatie op


Actueel


Wilt u meer lezen over recente nieuwsitems, interviews met Dr. Sabine Pinedo (internist-vasculair geneeskundige) of de online YouTube filmpjes bekijken? Klik dan hier.

Volg ons nu via Twitter en Facebook
Volg TromboVitaal

Volg ons nu via Twitter en Facebook

Vital10 - Begeleiding met altijd een dokter bij de hand!


Begeleiding van patiënten in de huisartspraktijk


'RTL4 - Mijn leven, mijn gezondheid' interviewde internist - vasculair geneeskundige Sabine Pinedo over TromboVitaal


Wat is zelfmanagement eigenlijk? En is dit misschien iets voor U? Vraag TromboVitaal eventueel voor meer informatie of advies.


Sabine Pinedo, internist-vasculair geneeskundige, spreekt bij het RVZ congres (2011)

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond trombose, zelfmeten en uw trombosedienst, vult u dan uw e-mailadres in.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van TromboVitaal - Begeleide Zelfzorg vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode