TromboVitaal

Zelfmeten

Controleer uw bloedwaarde zelf met een eenvoudige vingerprik

Lees meer

DOAC begeleiding

Wilt u begeleiding bij uw nieuwe antistollingsmedicijnen?

Lees meer

Aanmelden

Meld u aan voor trombosezorg via onderstaande button

Aanmelden

Vital10 - 'We worden er allemaal beter van'


We willen allemaal wel iets aan onze gezondheid verbeteren. Of het nou het herstel van een hartaanval is, vechten tegen diabetes, verlagen van uw bloeddruk of cholesterol, of het verbeteren van uw levensstijl door meer te sporten, gezonder te eten of stress te verminderen.

Echter, het begrijpen van uw huidige gezondheidssituatie en het omgaan met persoonlijke gezondheidsproblemen kan verwarrend en frustrerend zijn. U heeft een heleboel vragen en de antwoorden zijn moeilijk te vinden. U stelt een doel en werkt er naartoe, maar het is moeilijk om niet tekort te schieten. Uw arts is vaak moeilijk te bereiken en de drempel om contact met hem/haar op te nemen voor kleine vragen is hoog. Dit is niet hoe het zou moeten zijn, en met Vital10 is dat het niet.

Vital10 inspireert je om de gezondheid doelen te stellen en werkt samen met u om uw doelen te bereiken. Elke stap op de weg ernaar toe. Onze digitale gezondheid coach zal u helpen bij het stellen van de juiste doelen, uw vooruitgang controleren, en ervoor zorgen dat u op een efficiënte en effectieve manier gezonder wordt. En u heeft altijd een dokter bij de hand.

Lees hier meer over:

Vital10

http://www.rtlnieuws.nl/gezondheid/hartstichting-gaat-gezond-gedrag-belonen-met-kortingen-en-tripjes

 


TromboVitaal

TromboVitaal is onderdeel van Vital10, waar vitaliteit en welzijn centraal staan. De aanpak is gericht op het voorkomen van klachten, behalen van gezondheidswinst, het stimuleren van zelfmanagement en het behoud van vitaliteit. TromboVitaal is een trombosedienst als stollingsspecialist bij complicaties, ingrepen of medische vragen rond trombose en antistolling. U krijgt begeleiding op maat met regie in eigen hand, goede voorlichting en persoonlijke adviezen en tips.

Lees hier meer over TromboVitaal

 

Trombovitaal_-1068.jpg


Actueel


Wilt u meer lezen over recente nieuwsitems, interviews met Dr. Sabine Pinedo (internist-vasculair geneeskundige) of de online YouTube filmpjes bekijken? Klik dan hier.

Let op: Per 1 februari is Trombovitaal gehuisvest aan de Amsterdamseweg 487 te Amstelveen.


Begeleiding van patiënten in de huisartspraktijk


'RTL4 - Mijn leven, mijn gezondheid' interviewde internist - vasculair geneeskundige Sabine Pinedo over TromboVitaal


Wat is zelfmanagement eigenlijk? En is dit misschien iets voor U? Vraag TromboVitaal eventueel voor meer informatie of advies.


Sabine Pinedo, internist-vasculair geneeskundige, spreekt bij het RVZ congres (2011)


Vital10 - Roderik Kraaijenhagen, cardioloog, vertelt over het persoonlijk gezondheidsdossier

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.