TromboVitaal

Trombose


Als u trombose heeft of een verhoogde kans op trombose zal uw behandelend arts u antistollingsmedicijnen voorschrijven. Bij enkele van deze medicijnen zult u onder behandeling komen van een trombosedienst.

In Nederland zijn ruim 1.500.000 mensen onder behandeling met bloedverdunners om trombose te behandelen of te voorkomen. Ongeveer 400.000 mensen zijn onder behandeling bij een trombosedienst.

Lees hier meer informatie over trombose en antistollingsmedicijnen. U krijgt onder andere antwoorden op vragen als: wat is trombose? Wat zijn de oorzaken? Welke antistollingsmedicijnen zijn er? Mag u sporten met antistollingsmedicijnen? En: hoe kunt u ervoor zorgen dat uw medicijnen een optimale werking hebben?

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.