TromboVitaal

Uw eigen prikpunt


Wilt u liever niet zelfmeten maar geholpen worden door een medewerker? TromboVitaal biedt u naast het zelfmeten ook de mogelijkheid uw stollingswaarden te laten meten met een vingerprik op een prikpunt. Het dagelijks slikken van antistollingsmedicijnen is al een hele belasting, wij kunnen ons voorstellen dat zelfmeten deze belasting nog groter kan maken. Daarom kunt u bij een TromboVitaal Prikpunt uw waarde laten meten en in laten voeren in uw online persoonlijk dossier. U heeft altijd de mogelijkheid om in de loop der tijd een andere keuze in begeleiding te maken. Indien u toch liever wilt zelfmeten, of van offline naar online begeleiding willen switchen, is dat uiteraard geen probleem.

U heeft de keuze uit één van onderstaande vormen van begeleiding:


Online begeleiding


U kunt ervoor kiezen online mee te kijken in uw behandeling via een online persoonlijk dossier. Middels een eigen online persoonlijk dossier kunt u contact onderhouden met uw stollingsarts. U kunt uw doseerschema inzien en uitprinten en heeft al uw gegevens omtrent uw antistollingsbehandeling opgeslagen in uw eigen persoonlijk dossier.
Tevens bieden wij u een online e-learning aan over trombose en uw antistollingsmedicijnen.

 

Offline begeleiding


Heeft u geen internet, of wilt u hier bij voorkeur geen gebruik van maken? Een medewerker van het TromboVitaal prikpunt vult de benodigde gegevens voor u in. U krijgt u uw doseerschema vervolgens uitgeprint mee naar huis. Omdat u geen gebruik maakt van de online e-learning, krijgt u een boekje over trombose en antistollingsmedicijnen mee naar huis. Zo bent ook u op de hoogte van belangrijke zaken rondom uw antistollingsbehandeling.

 
 

Meld u nu aan of vraag meer informatie op

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.