TromboVitaal

Kosten en vergoeding


Het bezoeken van een TromboVitaal Prikpunt voor het meten van de stollingswaarden wordt geheel vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars (met inachtneming van het wettelijk eigen risico). De metingen worden vergoed vanuit uw basisverzekering. Wij zullen deze kosten rechtstreeks declareren bij uw verzekeraar.

De basisverzekering kent voor iedereen een verplicht eigen risico. In 2016 is het bedrag vastgesteld op € 385,-. Dat betekent dat u de eerste € 385,- van uw gemaakte zorgkosten zelf moet betalen. Aangezien de regels per zorgverzekeraar kunnen verschillen raden wij u aan contact op te nemen met uw verzekeraar.

Wanneer u geen Nederlandse zorgverzekeraar heeft, kunt u contact opnemen met TromboVitaal. Wij kunnen u verder informeren.


Voorwaarden voor het bezoek aan en prikpunt

1. U bent verzekerd bij een Nederlandse zorgverzekeraar
2. Indien u gebruik wilt maken van een eigen persoonlijk dossier, beschikt u over een computer of Ipad en toegang tot internet om met TromboVitaal te kunnen communiceren.

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.