TromboVitaal

Partners


TromboVitaal wordt aangeboden via een groeiend samenwerkingsverband waarin op dit moment de volgende partijen betrokken zijn: stichting Hearts4People, stichting Begeleide Zelfzorg, Cardiologie Centra Nederland (CCN), Stichting Apotheekhoudende Huisartsen (SAH) - SOFA, Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), Reinier-MDC, Academisch Medisch Centrum (AMC) - Vasculaire geneeskunde, Mediq Apotheken en Buurtzorg.

Het betreft een samenwerkingsvorm die openstaat voor andere partijen om te participeren. 

Wilt u ook deel uitmaken van dit groeiend samenwerkingsverband?
Neem dan contact met ons op via (020) 305 3003.


Kennispartners

Om de medische wetenschap te helpen verbeteren, is medisch onderzoek noodzakelijk. De laatste en vernieuwende inzichten zouden gebruikt moeten worden in het belang van de patiënt. Daarom werken wij samen met het de academische ziekenhuizen in Amsterdam, het AMC en VUmc. Deze kennis zetten wij in voor patiënten in het gehele land.

Daarnaast onderzoeken wij met Achmea Zorginnovatie of betere zorg ook doelmatiger kan worden ingezet. Door betere informatievoorziening aan de patiënt en nauwere samenwerking van de zorgverleners rondom een zelfmetende patiënt, willen wij aantonen of complicaties en een te veel aan medische bepalingen kunnen worden voorkomen.

Tevens zijn wij lid van de SIGRA (Samenwerkende Instellingen Gezondheidszorg Regio Amsterdam), het samenwerkingsverband van gezondheidszorginstellingen in de regio Groot Amsterdam, en van de KOZA (Kring Ouderenzorg Amsterdam), het geriatrisch netwerk van het AMC.

 

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.