TromboVitaal

Buurtzorg

Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden zorg thuis levert. Het gaat hierbij om verpleging, persoonlijke verzorging en individuele begeleiding.

In samenwerking met TromboVitaal bieden de verpleegkundigen trombosezorg op een patiëntvriendelijke manier aan. Naast de overige verzorging kan de verpleegkundige tijdens het bezoek bij de patiënt de stollingswaarde met een vingerprik meten. Naar aanleiding van deze waarde zal de verpleegkundige de patiënt voorzien van een nieuw doseerschema, opgesteld door TromboVitaal.

Op deze manier krijgt de patiënt alle zorg uit een hand.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond trombose, zelfmeten en uw trombosedienst, vult u dan uw e-mailadres in.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.