TromboVitaal

AMC - Vasculaire Geneeskunde

De afdeling Vasculaire Geneeskunde van het Academisch Medisch Centrum (AMC) heeft een bijzondere expertise op het gebied van stollingsstoornissen. De artsen van deze afdeling bieden trombosezorg en kunnen geraadpleegd worden bij ernstige of bijzondere problematiek op het gebied van trombose en antistollingsmedicijnen.

Daarnaast zal het AMC - Vasculaire Geneeskunde in samenwerking met TromboVitaal een NOAC-Poli op gaat starten waar patiënten terecht kunnen met vragen omtrent de behandeling met de nieuwe antistolingsmedicijnen, de NOACs.

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.