TromboVitaal

Stichting Apotheekhoudende Huisartsen - Sofa

Sofa is een jonge onderneming die voortkomt uit de Stichting Apotheekhoudende Huisartsen (SAH), een belangenorganisatie van en voor apotheekhoudende huisartsen. Ze verzorgt een breed pakket aan ondersteunende en ondernemende diensten voor de bij haar aangesloten huisartsen.

Door in de huisartsenpraktijk trombosezorg aan te bieden via zelfmeten, of via volledige begeleiding van de huisartsenpraktijk, wordt de trombosezorg dichterbij de patiënt gebracht. Door het samen te doen met TromboVitaal wordt de kwaliteit van de aangeboden zorg gegarandeerd.

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.