TromboVitaal

Stichting Begeleide Zelfzorg

Trombosedienst stichting Begeleide Zelfzorg is lid van de Federatie Nederlandse Trombosediensten (FNT) en erkend door het Ministerie van Volksgezondheid. Daarnaast heeft trombosedienst stichting Begeleide Zelfzorg een ZKN-keurmerk. Met dit keurmerk wordt hoge kwaliteit van medische zorg, korte wachttijden en zorg op maat garandeert.

Trombosedienst stichting Begeleide Zelfzorg is onderdeel van TromboVitaal en maakt het al jaren mogelijk om zelf te meten. Recent is het ook mogelijk om de INR-waarde met een vingerprik op een van onze prikpunten te laten meten. Middels een e-health portal kunt u 24/7 in contact blijven met de medewerkers en stollingsartsen van TromboVitaal. Wilt u liever meteen uw schema mee naar huis, dan is dat ook een mogelijkheid.

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.