TromboVitaal

CardioVitaal

CardioVitaal hartrevalidatie is een partner van TromboVitaal. CardioVitaal is net zoals TromboVitaal onderdeel van Hearts4People. Hart- en vaten zijn onlosmakkelijk met elkaar verbonden. Het een heeft het ander nodig. Het kan zijn dat uw vaatziekten samengaan met hartklachten. Wanneer u behandeld wordt voor hartklachten of een hartoperatie heeft ondergaan dan is het extra belangrijk om op de juiste manier weer vitaal en fit te worden middels hartrevalidatie. Hier zijn ze bij CardioVitaal specialisten in. Een persoonlijk programma op maat met extra professionele begeleiding via uw persoonlijk webportaal (Mijn HeP). CardioVitaal biedt een volledig verzorgd programma van 4 maanden en wordt geheel vergoed door zorgverzekeraars. Klik hier voor meer informatie: CardioVitaal.

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.