TromboVitaal

Agenda


Geaccrediteerde nascholing DVT & longembolie voor huisartsen


In deze uitzending bespreken een huisarts en een internist diagnostiek, behandeling en aandachtspunten bij patiënten in de huisartspraktijk met DVT en/of longembolie. Met bijzondere aandacht voor de oncologische patiënt.

Aan bod komt wat de huisarts kan én mag doen, zoals vermeld in de richtlijn. Daarnaast zal er, aan de hand van reacties van kijkers, gediscussieerd worden over wat de huisarts daadwerkelijk aandurft. De rol van de ketenzorg en de samenwerking met de specialist (bijv. wie schrijft het eerste recept en wie het herhaalrecept?) komen hierbij ruimschoots aan de orde.

Sprekers
Dr. Geert-Jan Geersing, huisarts in Amsterdam en onderzoeker bij het Julius Center in Utrecht en dr. Sanne van Wissen, internist-vasculair geneeskundige, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam.
Accreditatie
Geaccrediteerd voor 2 punten door Accrediatiebureau Cluster 1 (nummer 230215, geldig tot 20-10-2017).
Kosten
Geen, de uitzending is kosteloos te bekijken.
 

Klik hier voor de online uitzending


Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.