TromboVitaal

Waardeer TromboVitaal


De mening van de mensen die wij begeleiden is heel belangrijk voor ons. De trombose zorgcirkel is opgezet om patiënten beter te informeren, betere zorg te bieden en beter te begeleiden. En om onze zorg nóg beter te maken, kunnen wij uw suggesties goed gebruiken. U kunt natuurlijk altijd aan TromboVitaal laten horen wat u goed vindt gaan en waar u verbeteringen ziet.

Maar wij zouden het ook heel prettig vinden als u ons ook bij een onafhankelijke en betrouwbare website zou willen waarderen. Dat kan anoniem, zodat u aan anderen en aan ons kunt laten weten wat u ècht vindt van uw trombosedienst.

ZorgkaartNederland is een initiatief van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) en uitgeverij BSL.


Klik hier om op Zorgkaart Nederland uw mening te geven over TromboVitaal.

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.