TromboVitaal

De vakantie service


Wanneer u uw bloedwaarden meet via TromboVitaal, kunt u gaan en staan waar u wilt. Uw vakantieplanning of zakenreis is immers niet meer afhankelijk van uw doseringsschema en de openingstijden van de trombosedienst. Neem uw zelfmeetapparaat in uw handbagage mee op reis en meet indien nodig uw waarden.

Uw persoonlijk dossier biedt u de mogelijkheid een vakantiebrief te printen in diverse talen te printen voor een arts in het buitenland. Daarnaast kunt u ook een douanebrief afdrukken indien u het zelfmeetapparaat en meetmateriaal wil meenemen in uw handbagage.

Indien u op vakantie bent kunt u de stollingswaarde doorgeven via uw persoonlijk portaal. Indien u geen internet heeft, kunt u uw INR-waarde/doseerschema telefonisch doorgeven of opvragen via 020 305 3003. U kunt vragen naar een medewerker of een bericht achterlaten op de voicemail. Wij zullen uw waarden invoeren en u voorzien van een nieuw doseerschema. Als u medisch inhoudelijke vragen heeft, kunt u altijd een bericht sturen via de chatservice of telefonisch contact opnemen met de stollingsarts via 020 305 3003.


Extra tips voor op vakantie:

1. Noteer voor het vertrek het nummer van TromboVitaal. U kunt ons bereiken op +31 (0) 20 305 3003. Buiten kantooruren en in het weekend wordt u doorgeschakeld naar een dienstdoende medewerker.
2. Controleer of u nog voldoende strips en naalden heeft en bestel deze op tijd via uw persoonlijk dossier voordat u op reis gaat (voor langere tijd).
3. Let ook op de houdbaarheidsdatum van uw strips, wellicht zult u nieuwe moeten bestellen voordat u vertrekt.
4. Verder zijn acenocoumarol (Sintrom) en fenprocoumon (Marcoumar) in het buitenland niet altijd verkrijgbaar. Zorgt u dat u voldoende tabletten heeft besteld bij de apotheek, zodat u onderweg niet zonder komt te zitten.

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.