TromboVitaal

Starten met zelfmeten


TromboVitaal biedt u de mogelijkheid zelf uw stollingswaarden te meten met een eenvoudige vingerprik. Na afronding van een online e-learning krijgt u toegang tot een eigen online persoonlijk dossier en zult u samen met de stollingsarts uw behandeling verzorgen. Zelfmeten geeft u meer vrijheid, vitaliteit en de mogelijkheid overal ter wereld gebruik te kunnen maken van TromboVitaal. Waar u ook bent, uw zorg dichtbij!

Kunt u niet zelfmeten, maar wilt u dit wel graag? U kunt zich bij TromboVitaal ook aanmelden samen met uw partner, kinderen of mantelzorger. Zij kunnen door ons geïnformeerd worden hoe de vingerprik bij u uit te voeren. Op deze manier hoeft u het niet zelf te doen, maar kunt u toch gebruik maken van de voordelen van zelfmeten.


Met 4 stappen van start

Meld u hier aan
Volg een online e-learning
Persoonlijke intake op uw steunpunt naar keuze
Wij regelen de overstap


De e-learning

Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u een e-mail om direct van start de gaan met de e-learning. De cursus geeft u meer informatie over trombose, antistollingsmedicijnen, het zelfmeetapparaat en uw online persoonlijk dossier.


Persoonlijke intake

Zodra u de e-learning succesvol heeft afgerond, maken wij een afspraak voor een persoonlijke intake bij het door u gekozen steunpunten. Tijdens dit bezoek oefent u met het zelfmeetapparaat, kunt u uw vragen stellen en worden enkele belangrijke zaken besproken. Aan het einde van het bezoek krijgt u de zelfmeetapparatuur mee naar huis en kunt u veilig starten met zelfmeten.


Uw begeleiding

Uw gemeten stollingswaarden met de vingerprik voert u in in uw online persoonlijk dossier. Vervolgens ontvangt u binnen enkele uren, uw doseerschema. Deze kunt u online inzien en uitprinten. De stollingsarts geeft daarnaast advies bij complicaties, medicatiewijzigingen of ingrepen waarvoor eventueel een aanpassing van de dosering nodig is. Via uw online dossier kunt u 24 uur per dag contact opnemen met uw stollingsarts en uw vragen stellen.

Naar uw keuze en wens kunt u uw huisarts, specialist en/of apotheker inzage geven in uw antistollingsbehandeling. Daarnaast stellen wij uw apotheek op de hoogte van uw begeleiding bij TromboVitaal, zodat wij automatisch worden ingelicht als uw medicijngebruik verandert. Op deze manier krijgt u optimaal advies over doseringen.

Privacy:

Als trombosedienst hebben wij te maken met vertrouwelijke patiëntgegevens. De bescherming van uw privacy is voor ons van essentieel belang. Trombovitaal staat in voor de veiligheid van u als patiënt.

Hier ziet u in het kort de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan: Privacykaart Trombovitaal.

Voor de uitgebreide beschrijving zie onze privacyverklaring.

Zorgkaart Nederland

Laat horen wat u van onze Trombosedienst TromboVitaal vindt. U leest het oordeel van patiënten over de kwaliteit van zorg op Zorgkaart Nederland.

Geef ook uw mening!

ZorgkaartNederland-Vierkant-Beeldmerk-Groot.jpg

Vind uw dichtstbijzijnde steunpunt

onjuiste postcode

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.